TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

JUPITER U „SOLARNOJ DOLINI“ KOD NOVOG SADA

08. август 2016

U novosadskog naselju Mišeluk u toku je izgradanja energetski efikasnog naselja "Solarna dolina". U prvoj fazi izgradnje planirano je 10 stambenih jedinica i jedan poslovni objekat, a rok za realizaciju je jun 2017. godine.

U ovoj fazi gradiće se stambeni objekti (kuće u nizu) veličine od 80 do 160 m2. Svaka kuća će imati garažu, pa su tako za sedam stambenih jedinica predviđene prizemne garaže u odvojenom objektu, dok će preostale tri kuće imati garaže u suterenu samog objekta.

Krovovi ovih objekata pokriveni su granitno sivo engobiranim TONDACH crepom velikog formata “ JUPITER”. Prema izjavama projektanata I investitora izabrani crep je u potpunosti ispunio njihova očekivanja.

Glineni crep JUPITER je velikog formata, brzo i jednostavno se postavlja, ima mogućnost kliznog letvisanja, te se njime brzo i jednostavno pokriva krov. JUPITER je kvalitetan i vizuelno izuzetno lep crep koji daje individualnost i estetiku za najzahtevnije kupce.  (Tekst preuzet iz E-kapije. Kompletan tekst i fotografije možete pogledati na linku)