TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

Konferencija za štampu

05. јул 2013

Povodom osvajanja prvog mesta na međunarodnom konkursu “TONDACH profesionalac za krov Evrope 2012.” u Vinariji ZVONKO BOGDAN, pobedniku konkursa, održana je 05.07.2013.konferencija za štampu kojoj su prisustvovali predstavnici više od 20 medijskih kuća.
Na pitanja znatiželjnih novinara odgovarali su: (s desna na levo) Milorad Đurić, projektant objekta Vinarije ZVONKO BOGDAN, biro ARP BEOGRAD, Zlatko Živanić, menadžer Vinarije, Ištvan Jenei, Generalni direktor TONDACH Potisje Kanjiža i Darko Mijatović, inženjer savetnik u TONDACH Potisje Kanjiža, Prvi potpredsednik žirija konkursa.
Naravno da je deo konferencije poslužio i za odgovore na pitanja vezana za rezultate poslovanja u ovoj godini i planove za naredni period.
Na improvizovanoj izložbi predstavljena je i glavna Premija Konkursa, terenac VW AMAROK, TDI 4x4, Offroad, koju je osvojio pobednik, krov Vinarije ZVONKO BOGDAN.
Pažnju gostiju je privukao i test guma na Glavnoj Premiji Konkursa, jer crepovi TONDACH Potisje Kanjiža su svoj test položili, a i dalje ga polažu, već 110 godina.