Krenule prve isporuke crepa za projekat „Luštica bay“

01. јун 2016
Gradište Luštica Bay
Mediteran Plus
Continental Plus

Sredinom maja iz Potisje Kanjiža krenule prve isporuke crepa za naselje „Luštica Bay“ u Crnoj Gori.

Sa velikom radošću i zasluženim ponosom, saopštavamo Vama, našim dragim čitaocima, da su prve količine crepova namenjenih kompleksu „Luštica bay“, ekskluzivnom turističkom gradu koji će se prostirati na 7 miliona kvadratnih metara nataknute prirode između Tivta i Herceg Novog, isporučene na gradilište.

Inače, ovaj grandiozni projekat čiji se završetak očekuje 2030. godine a biće vredan više od 1,1 milijardi EUR, prema proceni investitora, svrstaće Tivat i celu Boka Kotorsku rivijeru u rang vrhunskih turističkih destinacija Mediterana poput Monte Karla, Nice…

U projekat Luštica Bay do sada je uloženo 75 miliona EUR a za ovu godinu se planiraju ulaganja od 46 miliona.

Realizacija gradnje turističkog rizorta Luštica teče planiranom dinamikom, tako da se već početkom naredne godine može očekivati useljenje novih stanara u izgrađene stanove.

Ovaj blok zgrada (klaster) obuhvatiće 16 zgrada sa 89 stambenih jedinica sa parking mestima u zajedničkim garažama, kao i bruto građevinsku površinu od približno 8.147 kvadratnih metara.

Pregovori predstavnika investitora, Orascom, i Potisje Kanjiža počeli su avgusta prošle godine. Nedugo zatim urađene su prve, pa druge i na kraju i treće probne serije specijalno naručenih engoba nanešenih na modele Mediteran Plus i Continental Plus. Na slikama možete videti izabrane modele i engobe na njima.

(NASTAVIĆE SE)