TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

Mećavnik-Radovi u toku!

24. август 2014

Uprkos jeku turističke sezone zahuktavaju se radovi na investicionom održavanju objekata, a pre svega krovova, turističkog kompleksa Mećavnik u parku prirode “Šargan-Mokra Gora”.
Saradnja TONDACH-Potisje Kanjiža i profesora Emira Kusturice na ovom projektu započela je 2012. godine kada je ogledno saniran krov Recepcije do tada pokriven imitacijom drvene šindre.
Zatim je usledilo pokrivanje hotela na skijalištu “Iver”, da bi se početkom leta intenzivirani radovi na sanaciji prevashodno krovova koji gotovo nikako, ili u manjem obimu remete funkcionisanje ovog turističkog centra. Pravi građevinski bum se planira za početak jeseni.
Mnogobrojni posetioci ovog dragulja našeg planinskog turizma biće prijatno iznenađeni organizacijom radova koji ničim ne remete njihov boravak i mir i komotitet.
Pored toga, novi vizuelni identitet Drvengrada zahvaljujući crepovima TONDACH-Potisje Kanjiža potpuno je u skladu sa očekivanjima investitora i uopšte ne odudara od već u svetu stvorene slike o njemu.
Jedino što će budućim stanarima biti novo, a za šta sumnjamo da će im nedostajati, je prestanak prokišnjavanja po čemu su, na žalost , krovovi brvnara do sada takođe bili “poznati”.