TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

NOVO ! Constant Eco

15. март 2016

Presovani crep CONSTANT ECO se koristi za pokrivanje krovova u nagibu.
Zahvaljujući dvostrukim falcovima velike dubine, ovaj crep omogućava još bolje zaptivanje krovne površine čime je otklonjena opasnost od prodiranja kiše praćene vetrom i zavejavanja suvim snegom.

Constant Eco se našao u ponudi TONDACH-Potisje Kanjiža prevashodno kao odgovor na višegodišnje insistiranje tržišta za modelom koji se svrstava među duplo falcovane crepove manjeg formata.

Dizajn crepa je tradicionalan i u neku ruku konstantan jer je reč o jednom od svakako najrasprostranjenijih u Evropi.

Prefix Eco ukazuje ne samo na prirodna svojstva materijala od kojih je crep načinjen već pre svega na njegovu ekonomičnost iskazanu u za naše tržište više nego prihvatljivu cenu koju može da zahvali racionalizaciji utroška energije za njegovu proizvodnju a zatim i pakovanju pošto će se na paleti približne težine oko 995 kilograma sada naći 350 komada crepa umesto već uobičajenih 280

Naravno to će sve smanjiti i cenu transporta po jedinici proizvoda što je za ovu vrstu građevinskog materijala često od presudnog značaja.

Ovaj model se kao i svi drugi TONDACH crepovi odlikuje i mogućnošću pomičnog letvisanja u opsegu od 28 do 34 centimetara, a manje dimenzije daju mu veću fleksibilnost pri formiranju složenijih krovnih ravni.

Constant Eco će se proizvoditi samo u prirodnoj boji, a dodatnu opremu krovnog sistema činiće još i obavezni ventilacioni crep i metalni snegobran.