Olimpijske igre 2014. u Sočiju mogu da počnu!

19. јануар 2014

Ovo je poruka koja se ovih dana najčešće može čuti u kompaniji TONDACH. Vrhunski crepovi ovog renomiranog proizvođača pokrili su 160.000 kvadratnih metara krovova Olimpijskog kompleksa “Gornjaja Karusel” u Sočiju. I dok sportisti uveliko bruse svoju takmičarsku formu, u TONDACH spokojno očekuju početak ovog najvećeg zimskog sportskog događaja na svetu.Potvrđeni kvalitet i trajnost keramičkih crepova TONDACH podržan najnovijim saznanjima u oblasti krovopokrivanja uobličenih u jedinstveni i već mnogo puta dokazani krovni sistem TONDACH, garancija su da organizatori bar što se tiče estetike i pouzdanosti krovova mogu slobodno da odahnu.

Posao vredan više od 2,5 miliona EUR ugovoren je početkom 2012. godine, a prve isporuke crepa usledile su već krajem leta iste godine. U ovom projektu učestvovale su pretežno fabrike iz bivših jugoslovenskih republika, Hrvatske, Slovenije i Srbije.
20.000 kvadratnih metara krovova grandioznih objekata ovog turističkog bisera i u buduće i olimpijskog grada na obali Crnog mora, ulepšavaće i keramički crepovi najvećeg srpskog proizvođača TONDACH iz Kanjiže.

Osvajanje ovog velikog međunarodnog tendera u vrlo žestokoj konkurenciji je odličan primer inovativne snage koncerna i potvrda da je strateško fokusiranje na promovisanje i primenu sistemskih krovnih rešenja pravi put za liderstvo koje je prepoznatljivo u svim segmentima TONDACH poslovne filozofije, istiknuto je u najnovijem saopštenju za javnost.