TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

PRVI OD UČESNIKA „TONDACH” PROGRAMA VERNOSTI PREUZEO NAGRADE

09. август 2016

Početkom avgusta gospodin Robert Vrabel, tesar-krovopokrivač i vlasnik firme „VR-Teras“ iz Kanjiže, odlučio je da bodove prikupljene pokrivanjem krovova „Tondach“ crepom i učešćem u akciji "PROGRAM VERNOSTI" zameni za vredne nagrade.

Iskoristili smo ovu priliku da porazgovaramo sa srećnim dobitnikom.

Tondach: Gospodine Vrabel, čestitamo na učešću u programu Tondach "PROGRAM VERNOSTI" . Kako ste saznali za ovu akciju?

R.Vrabel: Hvala na čestitki a posebno mi je drago što sam prvi dobitnik. Za akciju sam prvo saznao od terenskog predstavnika Tondach koji mi je predao knjižicu za evidenciju poena i katalog nagrada. Od tada povremeno pogledam sajt www.tondach.rs i pratim njen tok. Ako se uzme u obzir da je, koliko je meni poznato, program počeo 15. maja, mislim da moje ostvarenje nije malo. A kada pomislim koliko smo krovova pokrili za ovih 15 godina moga radnog veka, sigurno bismo od tih bodova mogli da kupimo barem jedan solidan kamionet ili kombi. Ali važno da program započeo.

Tondach: Kao nagrade izabrali ste akumulatorsku bušilicu i produžni kabl. Šta mislite o ponudi nagrada?

R.Vrabel: Izabrao sam ono što mi je potrebno za svakodnevni rad. I ostale nagrade su korisne i vredne. Biće vremena i za njih. Posebno mi je drago da je reč o profesionalnim serijama alata a ne o nekim za domaću radinost.

Tondach: Sigurno ste čuli i za konkurs za izbor „Najlepšeg TONDACH krova u 2015/16“?

R.Vrabel: Naravno, biće nekih naših zanimljivih radova koji zaslužuju da ih stručni žiri vrednuje.

Tondach: Kako ste zadovoljni sa Tondach proizvodima i uopšte sa saradnjom sa Tondach om?

R. Vrabel: Ja sam odrastao u Kanjiži, tako da od kada znam za sebe, znam za fabriku i njene proizvode. Sudbina je htela da mi krovopokrivanje postane profesija, tako da je moja veza sa kanjiškim crepom od tog trenutka još dublja. Sa kanjiškim crepom nikada nisam imao nikakvih problema, za razliku od nekih drugih proizvoda. Ali, znate kako je, na žalost često radimo sa onim materijalom koji nam vlasnik objekta izabere, mada se trudimo da ga posavetujemo kada i koliko je to god u našoj moći. Što se tiče saradnje sa Tondach om, takođe nemam nikakve primedbe. Oni rade svoj posao, pomažu nam svojim savetima kod noviteta, a mi opet radimo naš posao i mislim da je to dobro dok god je tako. Bitno je da su njihova vrata za nas majstore uvek otvorena.

Tondach: I na kraju, imate li dovoljno posla?

R.Vrabel: Bogu hvala, imamo ga dovoljno. Ipak moram da Vam napomenem da se mi bavimo svim tesarskim radovima, ne samo krovopokrivačkim, a nisu nam strani ni zanatski radovi poput stolarskih, podopolagačkih a neki put i keramičarskih. Preživljava se nekako.

Tondach: Hvala na razgovoru i svako dobro.

R.Vrabel: Takođe i vidimo se na dodeli nagrada za najlepše krovove.