Proslavljeni glumac Nenad Jezdić posetio fabriku

18. јун 2014

Naš proslavljeni pozorišni i filmski glumac, omiljeni i manje omiljeni lik iz mnogih naših serija i filmova sa rekordnom gledanošću, u pauzi između svojih mnogobrojnih obaveza posetio je našu fabriku.
Na taj način je održao davno obećanje da će se, kada mu to vreme dozvoli, detaljno upoznati sa procesom proizvodnje TONDACH crepa, ne samo zato što ga to zanima, već i zato što su objekti kojima je on investitor pokriveni našim crepom.
U našoj široj javnosti se još nedovoljno zna da se pored glume, gospodin Jezdić uspešno bavi i preduzetništvom, tačnije, proizvodnjom domaće rakije vrhunskog kvaliteta.
Destilerija Jezdić se nalazi u blizini Valjeva i pokrivena je našim crepom Biber Tradicional. Za radove na drugoj fazi izgradnje koji će uskoro započeti, biće korišćeni Wienerberger blokovi za zidanje i naravno opet crep Biber Tradicional Plus, jer, kao što je rekao gospodin glumac: “Zašto menjati nešto što valja?”, što je inače njegovo i životno geslo.
Ovom investicijom biće obuhvaćeni pogoni za smeštaj tehnoloških linija za pripremu i fermentaciju sirovine za proizvodnju voćnih rakija od šljive, višnje i kruške, za sada. Posebno mesto i pažnju će dobiti i sala za degustacije i promocije, jer ozbiljne marketinške aktivnosti na stvaranju brenda “Jezdić rakija”tek predstoje.
Zahvaljujući se na gostomprimstvu, posebno svom ljubaznom vodiču, Iloni Pajić, rukovodiocu proizvodnje, gospodin Jezdić je na rastanku još rekao:
“Znao sam da ste Vi neka ozbiljna firma, upoznao sam Vaše proizvode i ljude koji ih prodaju, a sada kada sam video kako se oni proizvode jasno mi je zašto ste najbolji. Uzgred, sve vreme mi se u glavi motalo da između proizvodnje vrhunskog crepa i rakije gotovo da nema nikakve razlike, jer, što bi moji Valjevci rekli: Glumac, ništa bez nauke! ili Glumac, mene od one tvoje ništa ne boli glava!
Tako da ni mene od ovog Vašeg sigurno neće boleti glava, držte se i dalje Vašeg znanja i nauke i doviđenja na gradilištu. U zdravlje!”