TONDACH-Potisje Kanjiža nastavlja tradiciju!

19. јун 2014
Sleva:Miloš Obradović, Aleksandar Beronja, Marko Kundačina
Objekat trening centra Borča, trenutno stanje

U okviru humanitarnih aktivnosti našu fabriku je ovih dana posetio gospodin Miloš Obradović, Student prorektor Univerziteta u Beogradu, idejni tvorac i organizator manifestacije “ NASTAVI TRADICIJU”koja svake godine okuplja više hiljada studenata.
Pridružujući se ovom pokretu koji pored domaćina i partnera, Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Zavoda za sport i medicinu sporta RS, Univerzitetskog sportskog saveza Srbije, Privredne komore Beograda, okuplja i Fondaciju Novak Đoković i Fond B 92, Ringier Axel Springer, Knez Petrol, Humanitarnu organizaciju “Solidarnost za Kosovo”, a čija su zaštitna lica naši proslavljeni sportski asovi: Svetlana Ceca Kitić, Vladimir Vanja Grbić i Slobodan Bitević, TONDACH Potisje Kanjiža će donacijom crepa za pokrivanje trening centra u kajakaškog kluba u Borči, pomoći stvaranju boljih uslova za rad i pripreme sestara Moldovan, naših olimpijskih finalistkinja i olimpijskih nada za Rio.
Gospodin Obradović je u pratnji Marka Kundačine, Predsednika K.K. “Borča” obišao proizvodne pogone fabrike i sa zadovoljstvom je konstatovao da nešto slično nije moga ni da zamisli a ni da pretpostavi, naročito pošto je u pitanju jedna tradicionalna industrijska grana kao što je ciglarstvo.
Gospodin Kundačina je, zahvaljujući se na pomoći, obećao da će sestre Moldovan čim im obaveze to dozvole takođe posetiti Kanjižu, našu fabriku, i naš lokalni kajakaški klub “Bratstvo” sa kojim imaju odličnu saradnju.