TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

VISOKO PRIZNANJE ZA „POTISJE KANJIŽA“ OD STUDENATA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA

08. август 2016

U ponedeljak, 30. maja, u prostorijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, održana je svečana akademija Spirit of Youth. Projekat se održava šestu godinu zaredom i traje tokom cele godine. Realizuje se u 20 gradova u Srbiji, a u planu je i brisanje granica, kako u regionu tako i šire.  

Važnost ove manifestacije prepoznali su mnogi  privrednici i javne ličnosti koje se bave i društveno-odgovornim radom i koji se trude da kvalitet i dobročinstvo izadju na videlo i da na taj način podstaknu mlade ljude da se pokrenu i sami daju doprinos u okviru svojih mogućnosti a pre svega kroz volonterski i humanitarni rad.  

Akademiju je otvorio ambasador EU u Srbiji, Majkl Devenport, takođe dobitnik SPECIJALNOG PRIZNANJA „SPIRIT OF YOUTH”, koji je u svom izlaganju istakao izuzetnu saradnju koju misija EU ima sa omladinskim pokretom „Nastavi tradiciju” koja se naročito potvrdila prilikom katastrofalnih poplava 2014. godine. Takođe se osvrnuo i na značajna ulaganja koje Evropska Unija usmerava ka mladima naše zemlje i njihovom pravilnom razvoju u svakom pogledu. Pored Njegove ekselencije, Majkla Devenporta, najveće priznaje koje dodeljuje 102.000 studenata Beogradskog Univerziteta, za 2016. godinu dobili su:  

„Potisje Kanjiža”a.d. Kanjiža
Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, Vlada RS
“Beokom”, Beograd
Gradski sekretarijat za sport i omladinu, Beograd
“Zlatiborac” D.O.O.,Beograd

Zahvaljujemo se na ovom visokom priznanju.