TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

Završen Beogradski sajam građevinarstva

20. април 2015

Sajam koji se održavao pod sloganom "Gradimo budućnost zajedno" i koji je trajao od 15 do 19. aprila, na kompletnom raspoloživom izlagačkom prostoru, kao i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma okupio je izlagače iz 25 zemalja i Srbije.
Na ovom tradicionalno najvećem sajamskom događaju u jugoistočnoj Evropi predstavljena je sveobuhvatna ponuda iz svih oblasti građevinske industrije, proizvoda i usluga svih eminentnih građevinskih prizvođača i trgovaca građevinskim materijalima i opremom.
 
TONDACH-Potisje Kanjiža je ovaj nastup iskoristio da široj, a pre svega stručnoj javnosti predstavi novitete u svojoj ponudi- crepove velikog formata TWIST i NEPTUN koji su privukli veliku pažnju posetilaca.
Tehničke karakteristite ovih proizvoda čiji se utrošak kreće od samo 9,3 do 10,5 komada po kvadratnom metru omogućavaju brzo, pouzdano, ekonomično i lako pokrivanje krovnih površina kako novih, tako i one koje se samo obnavljaju.
Našu izložbu na sajmu posetili su i mnogi slavni prijatelji i partneri sa kojima već traje višegodišnja uspešna saradnja.