TONDACH® prirodno lepi i dugotrajni krovovi

Zapošljavanje

Dobrodošli u TONDACH® portal za karijeru!

Ključ uspeha su kvalitetni zaposleni, a trenutno je u TONDACH® koncernu u 11 zemalja zaposleno više od 2.000 osoba. TONDACH® je vodeći proizvođač crepova u Srednjoj i Istočnoj Evropi, a politika zapošljavanja usredsređena je na razvoj i stalno usavršavanje svakog pojedinog zaposlenog.

TONDACH® ne raspolaže samo kvalitetnom širokom paletom proizvoda, nego su u prvom planu najbolji zaposleni koji čine presudnu razliku - sada i u budućnosti. Svaki zaposleni je stručan na svom području, preduzetan u razmišljanju i delovanju te ima razvijen osećaj za odgovornost.

Primarni zadatak je neprekidno učenje i multikulturalna razmena znanja, koja se postiže daljnjim usavršavanjem ili u praksi kroz stalnu komunikaciju. Aktivno i stalno učenje stvara znanje, koje svaki naš saradnik svakodnevno primenjuje u odnosima sa našim kupcima. Znanje je ključ uspeha i najbolji odgovor na pitanja koja nam se u praksi svakodnevno postavljaju – danas i sutra.

Ako i Vi želite biti timski igrač u internacionalnom preduzeću i dokazati svoje sposobnosti - prijavite se!

Nudimo Vam odgovornost u motivisanom timu, višestruke mogućnosti razvoja u preduzeću koje dinamično raste, i vrlo dobru radnu atmosferu.

Ukoliko želite da se Vaša prijava uzima u obzir u slučaju eventualnog budućeg zapošljavanja, Vašu prijavu možete poslati na: office@tondach.rs.

Trenutno nemamo otvorenih konkursa za zapošljavanje!